Website snelinternetgroningen.nl vanaf nu online

Vanaf nu staat de website snelinternetgroningen.nl online! Op deze website geven wij veel informatie over de aanleg en kunt u controleren of uw adres aangesloten kan worden op ons netwerk.

Check uw adres en doe mee
Het belangrijkste onderdeel van deze nieuwe website is de postcodecheck waarmee u kunt controleren of wij op uw adres vanuit de regeling Snel Internet Provincie Groningen kosteloos snel internet mogen aanleggen. Dat mag alleen op ‘witte adressen’. Als uw adres zo’n wit adres is dan komt u terecht op een pagina waarop u een abonnement af kunt sluiten.

Start in Gemeente de Marne
Rodin Broadband Groningen begint aan het einde van de maand met de vraagbundeling in Gemeente De Marne. Alle inwoners van witte adressen worden daar persoonlijk geïnformeerd. Na De Marne volgen Winsum, Eemsmond en Bedum. Daarna Loppersum, Ten Boer, Slochteren, Appingedam en Delfzijl. Zodra de vraagbundeling in een gemeente begint kunnen de inwoners de laatste stand van zaken volgen op een speciale gemeentepagina.

Veelgestelde vragen
Wie vragen over het project heeft kan op de pagina Veelgestelde vragen terecht. Als een vraag er niet bij staat op die pagina bestaat de mogelijkheid om deze zelf te stellen.

Geplaatst op 15 maart 2018 in Mijlpalen, Uncategorized

Deel dit bericht

Back to Top